Wetteljike kennisgeving

Deze webpagina is eigendom van MACC

Uitgever

MACC
9 rue des frères Lumière
ZI du Sanital CS 50427
86104 CHATELLERAULT Frankrijk
Handelsregister Frans Siret : 825 620 198 00028

Ontwerp, creatie, realisatie en hosting

Agence Web WordPress e-labo

10 rue fontaine d’argent
13100 AIX-EN-PROVENCE
(+33) 0 953 540 758
hello@e-labo.biz

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze website is het eigendom van MACC. U heeft toestemming om de daarin opgenomen gegevens uitsluitend voor uw persoonlijk niet-commercieel gebruik in te zien, hetgeen elke commerciële exploitatie op enig niveau uitsluit, zowel lokaal, nationaal of internationaal.

Met name, mag geen enkel logo, tekst, geluid, grafisch beeld of foto op de site worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, gepubliceerd, uitgegeven, geplaatst, overgedragen of verspreid worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MACC.

Hypertekst links

De pagina’s van deze website kunnen verwijzen naar andere sites of naar andere sites door verbinden.
MACC garandeert de inhoud van deze andere sites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de inhoud van deze sites.

Links naar andere sites worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruiker van deze website.

Verantwoordelijkheid

MACC is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit enige onderbreking, storing van welke aard dan ook, om welke reden dan ook, of voor enige directe of indirecte schade die op welke manier dan ook een verbinding met de site tot gevolg heeft.

De verbinding van een persoon op de website valt onder diens volledige verantwoordelijkheid.

Gebruik van IP adressen

Een IP adres is een nummer dat automatisch door uw internet provider aan uw computer wordt toegewezen, wanneer u op internet surft. Wanneer u pagina’s op onze website bezoekt, registreren onze servers uw IP adres.

Macc verzamelt IP adressen om zijn eigen computersysteem te beheren en het gebruik van de website te analyseren. We koppelen geen IP adressen aan persoonlijke gegevens, hetgeen betekent, dat uw bezoeken worden opgeslagen, maar dat u anoniem blijft voor ons.

De reclame e-mail

Uitsluitend internetgebruikers, die ons hun e-mailadres hebben gestuurd, ontvangen reclame e-mails. Aan het einde van elke e-mail kunt u zich afmelden door op een eenvoudige klik. U kunt tevens de door u verstrekte informatie wijzigen.